• Historien

Café Mocca slog dørene op i sommeren 2005. Linda overtog caféen efter et konkursbo og har siden renoveret, udvidet og udviklet caféen til sit nuværende format. I den første tid husede lokalerne faktisk det lokale turistbureau. Gennem årene har Café Mocca og den senere tilføjede Panoramasal, været en stadigt voksende del af bybilledet i Præstø, som centrum for arrangementer i alle afskygninger. Om det er barnedåb, konfirmation, bryllup eller begravelse, findes mulighederne her. Konferencer, festligheder, frokoster og udflugter og alle vores gæster fra nær og fjern, nyder dagligt caféen, lokalerne og omgivelserne.

I 2015 åbnede Linda ishuset på havnen i Præstø, og i 2018 kom også ishuset på Kalvehave havn under vingerne. I 2020 er det planen, at ”Vinbar” åbner i det nuværende bådhus på Havnepladsen 6.

På Café Mocca går vi op i god mad og lækre drikkevarer. I samarbejde med det anerkendte firma Sigurd Müllers Vinhandel har vi nøje udvalgt et sortiment af kvalitetsvine til Café Moccas gæster. Vores vinkort repræsenterer hovedsageligt mindre familieejede vinhuse, alle med fine anbefalinger. Flere af producenterne har vi selv besøgt, andre glæder vi os til at studere nærmere i fremtiden.

En central del af Café Moccas historie er festivalen ”Havnerock”. Efter Lindas ønske om at skabe en tradition med musik og festligheder på havnen, har musikalske arrangementer, festen og glade dage, været en vigtig del af caféens virke. Gennem årene har bl.a. Big Fat Snake, Lis Sørensen, Dodo & the Dodos, Sømændene, Sko & Torp, Danseorkestret, Birthe Kjær, Anne Linnet og Die Herren været på plakaten og det er planen, at Havnerock vender stærkt tilbage.

Café Mocca støtter gode initiativer og lokale foreninger. Herunder ses et lille udvalg af dem, der modtager og har modtaget støtte gennem årene.

Præstø Idrætsforening

Præstø Kajak- og Padle Klub

Team Rynkeby

Præstø Tennisklub

Præstø 4H

Marjatta Præstø

Rudolf Steiner Vordingborg

Idrætsforeningen Svend Gønge

Vi glæder os til at byde vores gæster indenfor på Café Mocca, i Iskutterne på havnene i Præstø og Kalvehave og snart i vores vinbar på havnen i Præstø.